Wie zijn wij?

Via deze website wil ik iedereen de mogelijkheid bieden om mee te kijken bij mijn hobby’s, de  wereld van het karperen en het draaien van heel veel kilo’s bolies!
Ik vis nu zo'n 15 jaar op karper en draai nu zo'n 5 jaar boilies! Naast onze producten bevat de site een aantal pagina’s waar je de vangsten van anderen kan terugzien en er zijn een aantal pagina's waar je interessante, en leerzame dingen van kan lezen Op mijn site komen alle nieuwtjes en de nieuwste vangsten gevangen met onze boilies en ervaringen van vissers die bij ons hun boilies laten draaien.
Nu even iets over onszelf. Ik ben Roy, geboren op 12-02-1972 in de Achterhoek. Ik ben getrouwd met Jenny en wij  hebben een  zoon Youri. Wij hebben twee gezamenlijke hobbies, het karpervissen en het draaien van grote aantallen boilies.
We hebben de afgelopen jaren al veel gedraaid en geprobeerd met een leuk resultaat, zowel voor onszelf als voor anderen. Wij hebben nu zelf een aantal recepten samengesteld en getest in binnen- en buitenland, die een aantal leuke vissen hebben opgeleverd.

 


Deze recepten zijn nu voor iedereen te koop. Maar ook kan iedereen bij ons zijn eigen recept laten
draaien tot een boilie in de maten 19 en 23mm.
Wij maken ook de onuitspuugbare tonnetjes en verder is iedere wens bespreekbaar
(vanaf 10 kg droge mix). Wij hebben de meeste producten in grote hoeveelheden en altijd zo vers mogelijk voorradig.
Wij verpakken onze producten in zakken van 5 tot 25 kg. Dus wat wil je nog meer! Geen stank, geen geknoei, en toch je bollies klaar tegen een goede prijs. En misschien wel net zo belangrijk: geen boze partner of ouders meer!